Het Geinfestijn is een entertainment bedrijf voor groot en klein. Als clown , piraat, indiaan en vele andere typetjes maak ik uw feest tot een succes. Op een kinderverjaardag kunnen verschillende typetjes voorbij komen die , ballonnen vouwen , schminken, activiteiten met de kinderen doen om net zo te worden als het typetje die ik op dat moment speel . Ook als u helaas iemand heeft verloren en uw volle aandacht bij het verlies op een begrafenis of crematie wilt verwerken, zorg ik dat de kinderen opgevangen worden zodat u alle tijd heeft om te rouwen. Mocht u een filmpje ingesproken willen hebben voor uw bedrijf , ook dat is mogelijk. Opent u net een nieuwe zaak, dan vermaak ik de kinderen. En natuurlijk als u de mooiste dag van uw leven gaat meemaken met een bruiloft kan Het Geinfestijn een hoop voor u betekenen. Als u een jubileum of een ander bedrijfsfeest gaat organiseren kan Het Geinfestijn u helpen of zelfs dingen uit handen nemen.
Voor grote partijen komt Het Geinfestijn met een unieke show met een poppenkast waar alle kinderen een rol in hebben, zorg ik voor veel spanning , hilariteit en vooral veel plezier.
Bent u al nieuwsgierig geworden? Klik op één van de foto’s van de typetjes en kijk wat u enthousiast maakt om mij te boeken. Onderaan bij elk typetje staat een knop waar u op kunt drukken om gelijk naar het formulier te gaan om te boeken.
Het Geinfestijn voor al uw feesten en partijen.